Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Αρκετές δραστηριότητες του φεστιβάλ θα γίνουν στον εγκαταλελειμμένο οικισμό ΠΥΡΓΟ-ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ. Εκεί θα στηθεί και το κάμπινγκ για τους φίλους που θα έρθουν από μακριά. Λεπτομέρειες για την περιοχή και άλλα στοιχεία θα βρείτε στο:sporoi-evias.blogspot.gr
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
Οδηγίες πρόσβασης:...
1. Από Χαλκίδα πάμε προς Αρτάκη και παίρνουμε τον δρόμο προς Στενή, στρίβουμε στην διασταύρωση προς Πούρνο, Θεολόγο, Πισσώνα, ακολουθούμε προς Πούρνο ,στο τέλος του χωριού υπάρχει πινακίδα "Σκουντέρι" στρίβουμε και ακολουθούμε ευθεία Ο δρόμος αυτός είναι ασφάλτινος και μας βγάζει κατευθείαν στον χώρο της εκδήλωσης.

Οδηγίες πρόσβασης:
2. Από Χαλκίδα πάιρνουμε τον δρόμο προς Ερέτρια, μετά το Lidl στρίβουμε προς Φύλλα. Ακριβώς πριν γέφυρα των Φύλλων (κάτω από τους Δυό Πύργους) στρίβουμε αριστερά και ακολουθούμε τον δρόμο (ασφαλτοστρωμένο εκτός από δύο πολύ μικρά κομμάτια με πολύ καλή στρώση) παράλληλα με το ποτάμι, περνάμε τον Πισσώνα και φτάνουμε στον Πούρνο,στο τέλος του χωριού υπάρχει πινακίδα "Σκουντέρι" στρίβουμε και ακολουθούμε ευθεία Ο δρόμος αυτός είναι ασφάλτινος και μας βγάζει κατευθείαν στον χώρο της εκδήλωσης.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
 http://sporoi-evias.blogspot.gr/p/blog-page_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου